SAFRANLI YEMEKLER

Since 2010

İtalyan Balık Yahnisi



Verim: 4 porsiyon


Hazırlama Süresi: 15 dakika
Pişirme Süresi: 35 dakika
Toplam Süre: 50 dakika


Malzemeler:
• 2 yemek kaşığı zeytinyağı
• ince dilimlenmiş 1 adet kuru soğan,
• Birkaç safran konuları
• 1 tatlı kaşığı kekik kurutulmuş
• acı biber Büyük tutam
• ince doğranmış 2 diş sarımsak,
• 2 (14 gram) kutu domates, süzülmüş ve doğranmış
• 3 / 4 fincan sek beyaz şarap
• 8 bardak sıcak balık stokunun
• parçalar halinde kesilmiş mezgit veya morina gibi 12 gram beyaz, derisiz balık filetosu,
• parçalar halinde kesilmiş 1 £ maymunbalığı,
• £ 1 midye, temizlendi
• 8 ons küçük kalamar, temizlenmiş ve halkalar halinde doğrayın
• 2 yemek kaşığı taze fesleğen veya maydanoz
• Tuz ve karabiber
• Kalın hizmet etmek için, ekmek dilimlenmiş


Hazırlanışı:


Isı zeytinyağı tavada büyük, ağır. Ekleme, soğan safran konuları, kekik , kırmızı biber, tuz, lezzet için. soğan yumuşayana kadar iyice karıştırınız ve 10 dakika kısık ateşte pişirin. Ekle sarımsak ve dakika daha pişirin 1.

kıyılmış Stir içinde domates , kuru beyaz şarap ve sıcak balık stoku. 15 dakika boyunca hafifçe ısı ve kaynamaya azaltmak, daha sonra kaynatın ve kaynatın 1 dakika beklettikten sonra kullanın.

Ekle balık tavada domates karışımı parçaları ve hafifçe karıştırın. Kaynamaya daha 3 dakika kısık ateşte güveç.

ve Ekle midye kalamar midye açana kadar 2 dakika, yaklaşık yüzük ve kaynamaya. Atmak herhangi bir kapalı kalır. Stir fesleğen veya maydanoz ve mevsim tadı. ısındı içine Pota çorba kaseleri ve ekmeği ile servis yapın.