SAFRANLI YEMEKLER

Since 2010

Safran Tarif & Tavuk Güveç ile Rezene


Verim: 4 porsiyon

Hazırlama Süresi: 15 dakika
Pişirme Süresi: 1 saat, 15 dakika
Toplam Süre: 1 saat, 30 dakika


Malzemeler:


• Soyulmuş özlü, seribaşı ve doğranmış 4 domates,
• Dörde 2 büyük soğan,
• Ezilmiş 4 diş sarımsak,
• Tüylü ile 4 büyük rezene ampuller kıyılmış, ekli yaprakları
• 3 yemek kaşığı zeytinyağı
• Meyan-aromalı aperatif Pernod 1 / 3 su bardağı
• 2 tutam safran
• 1 / 3 bardak taze kekik
• 4 defne yaprağı
• Tuz
• Karabiber
• Kaldırıldı bağlı uyluk, deri ile 4 tavuk bacakları
• £ 1 kaynama patates, soyulmuş ve dörde
• 2 su bardağı tavuk suyu


Hazırlanışı:


Önceki gün: birleştirmek domates , soğan, sarımsak , rezene, zeytinyağı , Pernod , safran , kekik , tuz, biber ve büyük bir kapalı güveç, defne yaprağı,. Heyecan karışımı ve eklemek tavuk , tavuk için heyecan kat.

Kapak ve en az 8 saat buzdolabında bekletin baharat karışımı için.

En az 1 saat size, yemek hazırlamak için buzdolabından tavuk kaldırmak başlamadan önce.

Güveç yılında tavuk marine için, ilgili zaman zaman 30, ısı karıştırarak orta dakika içinde, kapalı.

Ekle patates ve tavuk suyu) dakika kaynamaya kadar 45 patates pişmiş (30.

çeşni için Tat ve hizmet güveç çorba ısıttı sığ kaseler.