SAFRANLI YEMEKLER

Since 2010

Pirinç Milan Style


Verim: 6 porsiyon


• 1 / 2 bardak doğranmış soğan
• 6 çorba kaşığı tereyağı veya margarin
• pişirilmemiş 1,5 su bardağı uzun taneli pirinç,
• 3,5 su bardağı tavuk suyu veya 3.5 bardak 4 tavuk bulyon küpleri kaynar su
• 1 tatlı kaşığı tuz
• 1 / 8 çay kaşığı karabiber
• 1 su bardağı domates sosu
• 1 / 16 çay kaşığı safran
• 1 / 2 bardak parmesan peyniri rendesi


Kızarana kadar tereyağı, 3 yemek kaşığı Sote soğan. pirinç ekleyin ve karistirin sürekli 10 ya da saydam kadar ve pirinç iyi kaplı. yapışmasını dakika ya kadar ihale, karıştırarak bazen önlemek için 20 kaynamaya ve suyu tavuk ekleyin. Kalan tereyağı, karabiber, salça ve safran ekleyin. peynir üzerinde üst parmesan serpin. seferde servis yapın.
________________________________________
1973 KİTAP, PYRAMID tarafından BAHARAT From KİTAP