SAFRANLI YEMEKLER

Since 2010

Patates Safran omlet


Verim: bir tapas büfe parçası olarak 8-10 porsiyon


Hazırlama Süresi: 15 dakika
Pişirme Süresi: 45 dakika
Toplam Süre: 60 dakika


Malzemeler:


• 2 büyük soğan, ince doğranmış
• 5 yemek kaşığı zeytinyağı
• 3 rustik (kabartma) patates (yaklaşık 1-1/2 libre)
• 1 / 4 çay kaşığı safran konuları
• 1 / 4 su bardağı tavuk suyu
• 6 büyük yumurta
• 1 / 2 su bardağı ince dilimlenmiş yeşil soğan yeşilliği


Hazırlanışı:


Altın, yaklaşık 20 dakika kadar ara sıra karıştırarak orta ateşte 2 yemek kaşığı yağ 12 inçlik yapışmaz tavada pişirin soğan, In. Bir kase ve serin Transfer kavurun.

Soyma iken, yemek soğan ve patates ve küp kesilmiş 1/2-inch içine. neredeyse ihale, yaklaşık 8 dakika ve drenaj bir süzgece kuyuda kadar tuzlu suda pişirin patates kaynayan bir tencerede. Serin patates ve soğan ekleyin. Soğan ve patates karışımı öncesinde 1 gün yapılabilir ve soğutulmuş kapalı.

Parçalamak safran kase metal konuları içine bir küçük. Sıcak kadar küçük bir tencereye koyup sıcak suyu içinde ve safran üzerine dökün. yumuşatılmış, yaklaşık 5 dakika kadar karışımı bekletin.

Büyük bir kapta çırpın olarak birlikte yumurta yeşil soğan yeşillikleri, safran karışımı, tuz ve karabiber karışımı patates ve soğan ilave edin.

Eşit patates yayılan sıcak ama sigara kadar orta yüksek ateşte 3 yemek kaşığı yağ ve yumurta karışımı ekleyin kalan tava sıcağında. Azaltmak ısı orta ve omlet pişirmek, ara sıra karıştırarak, yumurta sadece, yaklaşık 1 dakika ayarlamak alıncaya kadar. Vardiya tava böylece bu dördüncü bir omlet yakıcı merkezi üzerinde doğrudan ve dakika pişirin 1. Vardiya tavada 3 kez, kalan aynı şekilde dörtte pişirme. neredeyse yaklaşık 4 dakika daha, set kadar düşük ateşte Merkezi tavada pişirin omlet.

Slayt omlet, bir fırın tepsisine üzerine aşağı alt kısmında ve tavaya geri omlet tersine çevirin. altın, yaklaşık 4 dakika kadar omlet Cook diğer tarafında. Bir tabağı ve oda sıcaklığına kadar soğutulur üzerine itin omlet. Omlet öncesinde 1 gün yapılabilir ve soğutulmuş kapalı. Servis yapmadan önce oda sıcaklığına omlet getir.

Takozlar halinde kesin omlet.