SAFRANLI YEMEKLER

Since 2010

Safranlı Deniz Ürünleri Pilavı


Verim: 8 porsiyon


• 1 / 3 bardak zeytinyağı veya yağsız salata
• adet hizmet oyulmuş Bir 3 kiloluk tavuk,
• 1 / 2 bardak soğan halkaları
• doğranmış 1 domates,
• 1,5 su bardağı uzun taneli pirinç
• 3 su bardağı tavuk suyu
• 2 çorba kaşığı tuz
• 1 çorba kaşığı kırmızı biber
• 1 / 2 çay kaşığı karabiber
• 1 / 4 çay kaşığı kırmızı biber
• 1 / 8 çay kaşığı safran ufalanmış
• 1 £ balık çiğ doğranmış
• 1 paket (12 oz.) Dondurulmuş pişmiş karides
• 6 ons veya konserve ıstakoz eti dondurulmuş
• 1 paket (10 gr.) Dondurulmuş bezelye
• 1 / 3 bardak pimiento şeritler
• 1 (1 lb) kalpleri enginar olabilir


Derin tava ya da Hollandalı fırında Isı yağı. her tarafta tavuk ve kahverengi ekleyin. soğan ve kahverengi hafifçe ekleyin. domates ekleyin ve 2-3 dakika pişirin. Heyecan iyi pirinç ve karıştırın. tavuk suyu, tuz ve baharatları ekleyin. iyice karıştırınız. Kapak ve sık sık karıştırarak dakika 10 pişirin. balık, karides, ıstakoz ve bezelye ekleyin. , Kapalı Cook, 10 dakika ya da pirinç kadar yapılır. pimiento ve enginar kalbi ilave edin. Aşçı 5 dakika. seferde servis yapın.
________________________________________
1973 KİTAP, PYRAMID tarafından BAHARAT From KİTAP