SAFRANLI YEMEKLER

Since 2010

Türkiye Safran Krem Sos


Hizmet: 2 ila 4


Hizmet bu "hindi artı 3 maddeleri" tereyağlı yumurta noodle üzerinde tarifi. Eğer, sos porsiyon germek için daha fazla hindi ve krema eklemek istiyorsanız kadar azaltmak değil.


• 1 / 2 su bardağı tavuk suyu
• 1 / 4 çay kaşığı safran konuları
• 1 su bardağı krema
• 1-2 su bardağı rendelenmiş, pişmiş hindi eti


Yüksek sıcaklık, bir tencerede haşlayın tavuk suyu getirmek. Ezmek avucunuzun içinde safran konuları ve et suyu içine yuvarlanırken. Yavaşça kaynatın 2 ila 3 dakika boyunca suyu. krema ilave edin. orta ve kaynamaya sos için ısıyı düşürür yaklaşık 2 / 3 su bardağı, yaklaşık 8 ila 10 dakikaya indirdik kadar. Heyecan hindi eti pişirin içinden ısıtmalı kadar. Hizmet buharda pişirilmiş basmati pirinci tereyağlı yumurta noodle üzerinde ya da yerde.
________________________________________
Kate Heyhoe By