SAFRANLI YEMEKLER

Since 2010

Payasam (Safran erişte ve kuru üzüm - Hint çöl)


Sıcak veya ılık servis edilebilir bir lezzetli Hint çöl


Verimleri: 4 Porsiyon
• 2 çorba kaşığı margarin tuzsuz
• ), Spagetti ince kırık içine 1 inche adet çok (3 gram pişmemiş erişte
• kaynar su 1 / 2 fincan
• 1 su bardağı yağsız süt
• 1 çorba kaşığı toz şeker
• Çizgi zemin bütün safran
• 1 / 4 su bardağı kuru üzüm altın
• 1 / 8 çay kaşığı öğütülmüş kakule


Kadar ısı margarin üzerinde orta-yüksek ısı tava 8 inçlik yapışmaz ise kabarcıklı ve sıcak; usanmış eklemek erişte ve sote hafifçe kadar sürekli karıştırarak kavurun. Azaltmak ısı düşük, su ekleyin ve kaynamaya izin erişte ihale, yaklaşık 5 dakika kadar, 5 dakika daha, ara sıra karıştırarak, süt, şeker ve safran ve pişirin ilave edin. ateşten alın ve kakule ve heyecan içinde kuru üzüm.
________________________________________
1985 yılından Weight Watchers YENİ ULUSLARARASI kitabi