SAFRANLI YEMEKLER

Since 2010

Safran Crepes


Bu tarifi yemek kitabı onların ve Junior nezaket Ligi Chicago, "kutlayın Chicago! Beldemiz A Taste of". Bu krep safran rengi sarı çekici özellikle vardır, fesleğen ile ve renkli ile benekli. Hizmet taze ricotta peynir veya bir zeytin ya da enginar hamuru ile sıcak.

Verim: 12 sekiz inçlik krep veya 16 altı inçlik krep


• 2 tutam safran
• 2 yumurta
• 3 / 4 su bardağı süt
• 1 / 2 su bardağı su
• 1 / 2 tatlı kaşığı tuz
• 2-3 yemek kaşığı tereyağı veya hafif zeytinyağı eritilmiş
• 1 su bardağı un ağartılmamış
• ince dilimlenmiş 3-4 fesleğen yaprağı,


Küçük kase sıcak su bir kaşık ile Cover safran konuları. Set kenara. Kombine yumurta, süt, 1 / 2 su bardağı su, tuz, tereyağı ve karıştırıcıda un. Süreci kısaca ve sıyrık tarafı aşağı. Işlem 10 saniye daha uzun. büyük kase içine dökün. Heyecan fesleğen de safran ve. Uzun olsun dinlenme ya da saat, 1 kapalı, için. tavada krep Bütünleme krep. kullanarak üreticisinin yönergelerini. kase küçük su sıcak kaşığı ile bir konu için safran kapak ellerinden yapmak meyilli. bir kenara bırakın. büyük kase Beat yumurta hafifçe. süt karıştırın, 1 / 2 su bardağı su, tuz ve tereyağı veya hafif zeytinyağı. un ile ez. Heyecan yeterli, gerginlik malzemeleri birleştirmek. Heyecan safran ve fesleğen de. dakika 30 Let dinlenme. tavada krep Bütünleme krep. Stack folyo tutmak krep sıcak veya hazırlamak peşin, bir şal ve buzdolabında saklayın. Yeniden ısıtmak, fırında, folyo ile sarılmış.
________________________________________
Bu tarif tarafından sağlanan Spice House .