SAFRANLI YEMEKLER

Since 2010

Zencefil Safran Dondurma


Malzemeler:

• Süt - 2 su bardağı
• kırbaçlanan krem - 1 fincan
• Vanilya çekirdeği - 1 / 2
• Yumurta sarısı - 9 çok geniş
• Şeker kamışı - 3 / 4 fincan
• Su - 1 / 2 fincan
• Taze, soyulmuş doğranmış zencefil - 1 / 4 fincan
• Taze safran konuları - 2 küçük pinches
• Taze çekilmiş hindistan cevizi - 1 tutam


Süt, krema, safran ve vanilya getir ağır bir orta tencerede kaynamaya. Kademeli olarak fırçalamak yumurta sarısı ve orta kase sıcak süt karışımı şeker 1 / 4 fincan. tencerede ve muhallebi kalınlığı kadar orta kısık ateşte karıştırın, dön kaynatın yok. kase Strain muhallebi ve soğuk kadar soğutmak. şurup benzer kadar karıştırın şeker eriyene kadar tencerede, küçük hindistan cevizi, zencefil 1 / 2 su bardağı şeker, su kaldı. içine muhallebi karışımı Strain ve buzdolabına kaldırın. Süreci muhallebi yapıcı bir dondurma talimatlarına göre ise üretici. Transfer kaplar ve dondurma. (Önceden 3 gün yapılabilir mi)
________________________________________
Tarafından: Sophronia N. Josselin