SAFRANLI YEMEKLER

Since 2010

İNGİLİZ SAFRANLI EKMEĞİ



Malzemeler
• 1 1 / 2 su bardağı süt
• 1 su bardağı tereyağı
• 1 su bardağı beyaz şeker
• 2 tatlı kaşığı safran
• 1 / 2 su bardağı sıcak su
• 2 (0,25 ons) aktif kuru maya paketleri
• 2 yumurta
• 2 çay kaşığı tuz
• hindistan cevizi 1 / 2 çay kaşığı öğütülmüş
• 1 çay kaşığı tarçın
• 2 yemek kaşığı limon kabuğu rendesi
• 6 su bardağı çok amaçlı un


Tarifi


1. Isı ısı kaldırmak kabarcıklar, o kadar küçük bir tencerede süt, şeker eklemek tereyağı ve eritilmiş kadar karıştırın. ılık kadar soğumaya bırakın. kapta küçük bir su sıcak emmek safran, likit rezerv izin soğuyana kadar ılık, drenaj ve.


2. kasede büyük bir karıştırma, yumurta safran su ve saklıdır birleştirmek süt karışımı ile. maya ekleyin ve karistirin. iyi; mix un, hindistan cevizi, tarçın, limon bardak 4 lezzet ve tuz ekleyin. Ayrıca Ekle kalan un 2 su bardağı az bir / 1 kez, karıştırma ve sonra her. Birlikte zaman çekti hamur, dakika 8 ve yoğurun kadar pürüzsüz ve elastik yüzey çevirmek dışarı üzerine bir hafifçe unlanmış.


3. Hafifçe yağ büyük bir karıştırma, yer kasede hamur ve yağ ile kaplayın dönüşüyor. bez nemli Cover ile ve saat için 1 hakkında hacmi iki katına kadar yükselme izin sıcak bir yerde.


4. Deflate hamur ve yüzey hafifçe unlanmış bir dönüş dışarı üzerine. 'Ipleri uzun, forma 14 inç adet Divide hamurun içine üç eşit. Örgü 'ipler' birlikte ve sac pişirme yere bir hafifçe yağlanmış. bez nemli Cover ile ve dakikada yaklaşık 40 kadar mayalanmaya bırakın iki katına hacim.


5. C) derece Firini 350 derece F (175.


6. somun ya kadar pisirin az 350 derece 50 dakika 60 altın altındaki kahverengi ve vurdu zaman içi boş geliyor. serin ve kaldırma için bir tel raf.


Beslenme Bilgileri


Kalori Porsiyon miktarı Başına: 368 Toplam yağ: 14g Kolesterol: 63mg