SAFRAN Pilav
Kuru üzüm ve havuç bu çanak tatlılık bir ipucu verebilir.
Verimleri: 4 Porsiyon
• safran konuları Bir tutam
• 2 su bardağı sıcak su
• 1 bardak uzun taneli beyaz pirinç
• 1 / 3 su bardağı kuru üzüm altın
• jülyen şeritler halinde kesilmiş 1 adet havuç,
• 1 çorba kaşığı tereyağı veya margarin tuzsuz
• ince doğranmış 1 / 2 orta boy soğan,
• 1 su bardağı kıyılmış badem tost
1. Orta boy bir tencerede, yaklaşık 10 dakika suda safran ıslatın. Bir taşım kaynadıktan. soğan ekleyin pirinç, kuru üzüm, havuç, tereyağı veya margarin ve; kombine kadar karıştırın. Bir taşım kaynadıktan.
2. Azaltmak ısı. Kapak ve pirinç kadar kaynamaya ihale ve sıvı, 15 ila 20 dakika absorbe olmasıdır.
3. Sıcak pirinç içine karıştırın badem.
________________________________________
1986 ile HP Kitaplar, Aşçılık From DÜŞÜK TUZ
Kuru üzüm ve havuç bu çanak tatlılık bir ipucu verebilir.
Verimleri: 4 Porsiyon
• safran konuları Bir tutam
• 2 su bardağı sıcak su
• 1 bardak uzun taneli beyaz pirinç
• 1 / 3 su bardağı kuru üzüm altın
• jülyen şeritler halinde kesilmiş 1 adet havuç,
• 1 çorba kaşığı tereyağı veya margarin tuzsuz
• ince doğranmış 1 / 2 orta boy soğan,
• 1 su bardağı kıyılmış badem tost
1. Orta boy bir tencerede, yaklaşık 10 dakika suda safran ıslatın. Bir taşım kaynadıktan. soğan ekleyin pirinç, kuru üzüm, havuç, tereyağı veya margarin ve; kombine kadar karıştırın. Bir taşım kaynadıktan.
2. Azaltmak ısı. Kapak ve pirinç kadar kaynamaya ihale ve sıvı, 15 ila 20 dakika absorbe olmasıdır.
3. Sıcak pirinç içine karıştırın badem.
________________________________________
1986 ile HP Kitaplar, Aşçılık From DÜŞÜK TUZ