SAFRANLI YEMEKLER

Since 2010

Safran Dondurma

Bir süt tatlısı için Batmanglij da gelen, Safran Dondurma deneyin "Hayatın Yeni Gıda."

4 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
2 tatlı kaşığı, orta doğu mağazaları bulunan toz "sahlab".
3 yemek kaşığı çözünmüş 1 / 2 tatlı kaşığı safran, toprak, gül suyu
1 / 2 su bardağı yarı yarıya krema
2 yemek kaşığı kıyılmış antep fıstığı dekorasyon için.

1. Tencerede süt ve şekeri ilave edin ve birlikte üzerinde kaynatın
orta ateşte.

2. Kaba sahlab koymak ılık süt karışımı 1 bardak ekleyin. İyice karıştırın kadar
pürüzsüz.

3. Tencereye süt ısıtmak için bu karışıma ekleyin. Kısık ateşte Simmer, heyecan
sürekli, o kadar kalınlaşır. Bu biraz şuna elastik olmalıdır
noktası. ateşten pan çıkarın.

4. Safran Eklenti gül suyu. iyice karıştırınız. Cool 2 saat. dondurma dökün
makine.

5. Dondurma yapmak için dondurma makinesi's yönergeleri izleyin.

6. Düz bir plaka üzerine yarı yarıya dökün ince, derin dondurucu yer
Donmuş bir kremsi kabuk formları kadar. koparmak, dondurucudan kabuk Kaldır
kabuk ve mix bitmiş dondurma ile 1 / 2 inç adet.

7. Küçük servis safran dondurma kase (ya da tek bir büyük kase),
yer fıstığı serpin.

Kullanım 1 pint vanilyalı dondurma: kim hızlıca isteyenler için. dondurulmuş ekle
krem parçaları, safran, su ve fıstık yükseldi. iyice karıştırınız.